Har du ett projekt du vill prata med oss om?

Fyll i vårt formulär för att få svar på din fråga.
Det går även bra att ringa oss!

Danskurser

Vi erbjuder kurser inom flamenco, spanska danser, klassisk balett, latino och karaktärsdans. Alla de här dansstilarna kan du lära dig hos oss om du väljer att delta i lektionerna enligt schemat.

Som dansare i programmet uppträder man i den årliga teater-showen på Scalateaterna där alla briljerar som stora dansstjärnor oavsett nivå och förutsättningar.

Workshops

Hos oss kan du/ni beställa träningssessioner där du kan lära dig danserna på ett intensivt sätt. Det kan gälla under några timmar eller dagar. Du kan välja vilka dansstilar du vill ha i workshopen och om det finns behov så träffar vi dig/er innan för att se vilka nivåer ni som deltagare har.

Privata lektioner

Vi är vana att skräddarsy privata danslektioner. Om du vill lära dig i ditt eget tempo eller om du har behov att välja dina danstillfällen så är privata lektioner rätt för dig. Vanligast så undervisar vi till par som vill lära sig bröllopsdans eller om man vill lära sig en dansstil.

Föreställningar

Vi erbjuder från små dansuppvisningar till föreställningar i olika miljöer. Vi kan dansa i små och stora utrymmen, hos företag eller teatern.

Dansarna kan tillhöra Patricias balett- och flamencogrupp som består av danselever eller gruppen Flamenkas, som är den profesionella dansgruppen som består av ungdomar och vuxna.

bailando föreställning
kick off

Kick-offs

Har din organisation eller företag en aktivitet där ni behöver extra motivation, inspiration och energi? Vi kan anordna kick-offs med en blandning av dansuppvisning, danslektion och team-building.

Vi anpassar oss till ert program och kan tillsammans med er organisera dagen.

Yogakurser

Ashtangayoga
En stärkande yogaform som balanserar kroppens styrka och smidighet. En serie rörelser genomförs i ett flöde i samklang med lugna medvetna andetag. Ashtangayogans fördelar är bland annat att den ökar vår koncentrationsförmåga, höjer vårt immunförsvar, förbättrar vår kroppskännedom och gör oss piggare.

Yinyoga
En lugn och meditativ yogaform med stilla avslappnande positioner. Yinyoga är ett perfekt komplement till alla former av fysisk träning som gör att musklerna stelnar till. Det är också en mental träning för att öva sig på att lugna tanken och bara vara utan att prestera. Övningarna är särskilt framtagna för att mjuka upp området kring höfter, lår, bäckenet och nedre delen av ryggraden.