Yoga

Yinyoga 

En lugn och meditativ yogaform med stilla avslappnande positioner. Yinyoga är ett perfekt komplement till alla former av fysisk träning som gör att musklerna stelnar till. Det är också en mental träning för att öva sig på att lugna tanken och bara vara utan att prestera. Övningarna är särskilt framtagna för att mjuka upp området kring höfter, lår, bäckenet och nedre delen av ryggraden.

Yinyoga är ett bra tillfälle att träna mindfulness. Att bli medveten om vad som händer i kroppen, hur du tänker och känner. När tankar och känslor kommer upp kan du se om du kan acceptera det du tänker och känner, utan att döma, värdera eller önska att det vore annorlunda. Bara notera och var medveten om att varje tanke, känsla eller kroppsförnimmelse som uppstår, blommar ut och sedan försvinner.

Vi kommer att köra ett nytt koncept med kortkurser på tre tillfällen. Om intresse finns så återkommer vi med ny kurs.

(Observera att ljud som kan upplevas som störande kan förekomma.)

 

 

 

 

Ashtangayoga 

En stärkande yogaform som balanserar kroppens styrka och smidighet. En serie rörelser genomförs i ett flöde i samklang med lugna medvetna andetag. Ashtangayogans fördelar är bland annat att den ökar vår koncentrationsförmåga, höjer vårt immunförsvar, förbättrar vår kroppskännedom och gör oss piggare.

Under hösten pausar vi denna yogaform.

 

 

Till kursbokningen