Modern/Contemporary, ny kurs!

Vår lärare, Frida Svensson, flyttade till Karlstad från Karlskoga för ett par år sedan för att plugga till psykolog här på Karlstad Universitet. Hon har tidigare dansat cirka 10 år på Karlskoga Danscenter, där hon dansade disco, hip hop, Show dans och Contemporary/modern och dessutom tävlade i discodans i några år. Frida brinner för att alla människor ska känna sig sedda, mental och fysisk hälsa, samt att alla ska få känna dansglädje utan prestationsångest!

 

Modern dans, för ungdomar och vuxna

Vi fokuserar under klassen på känsla, uttrycksfull koregraf, lite teknik och viktigast av allt, att vi ska dansa och ha kul – utan prestationsångest! Du behöver inte ha dansat innan, men du behöver kunna ta dig upp och ner från golvet.

Passet inleds med en uppvärmning med teknikinslag och lite olika övningar. Sedan övergår vi till koreografi där vi fokuserar mycket på känslan i dansen och vara fri i sitt uttryck.

Contemporary/modern är en mycket fri dansstil med mycket konstnärlig frihet, där känslan i dansen står i fokus. Dansstilen är närbesläktad med jazzdans och balett, men är betydligt friare i sina rörelser.

Lärare: Frida Svensson

Söndagar kl 18:40, 12 tillfällen, 60 min lektionstid, start v 35

pris för vuxna: 1650 kr, pris för ungdomar: 1450 kr

 

 

 

 

Till kursbokningen