Nu börjar vi med en ny kortkurs i Yinyoga!

Under sju söndagar, med uppehåll för påskhelgen, varvar vi ner i slutet på veckan för att kunna hämta nya krafter.

Yinyoga är stretching genom enkla och avslappnande ställningar. Denna yoga är en lugn och meditativ yogaform med stilla avslappnande positioner. Yinyoga är ett perfekt komplement till alla former av fysisk träning som gör att musklerna stelnar till. Det är också en mental träning för att öva sig på att lugna tanken och bara vara utan att prestera. Övningarna är särskilt framtagna för att mjuka upp området kring höfter, lår, bäckenet och nedre delen av ryggraden. Yinyoga är ett bra tillfälle att träna mindfulness. Att bli medveten om vad som händer i kroppen, hur du tänker och känner. När tankar och känslor kommer upp kan du se om du kan acceptera det du tänker och känner, utan att döma, värdera eller önska att det vore annorlunda. Bara notera och var medveten om att varje tanke, känsla eller kroppsförnimmelse som uppstår, blommar ut och sedan försvinner.

Er lärare kommer vara Nina Nylén. Lämplig klädsel är bekväma träningskläder och man kan gärna vara barfota. Ta med egen matta, strumpor och filt.

Vi startar den här omgången den 17 mars. Anmäl dig här på hemsidan under fliken Boka kurs. Om du vill hoppa på i efterhand så kan du skicka ett mejl till info.@bailandostudios.com. Det går också bra med drop-in om du är bekant med Yin-yoga sedan tidigare, då är priset 200 kr.

 

Det kan vara bra att vara medveten om att eftersom vi är ett danscenter så kan det hända att det hörs lite musik från danssalen i andra änden av huset.

 

KalenderDatum: 2024-03-17

KlockaTid: 18:45 - 19:45

PlatsPlats: Bailando Studios, Axgatan 1 (i utkanten av Gräsdalen)