Disco, ny kurs!

Frida Svensson, vår nya lärare för den här kursen, flyttade till Karlstad från Karlskoga för ett par år sedan för att plugga till psykolog här på Karlstad Universitet. Hon har tidigare dansat cirka 10 år på Karlskoga Danscenter, där hon dansade disco, hip hop, Show dans och Contemporary/modern och dessutom tävlade i discodans i några år. Frida brinner för att alla människor ska känna sig sedda, mental och fysisk hälsa, samt att alla ska få känna dansglädje utan prestationsångest!

 

Disco är en snabb och glädjefylld dans med mycket energi. Dansen innehåller mycket dynamik mellan mjuka och hårda rörelser. Den kräver pump, studs, koordination, skarpa armrörelser och snabba fötter. Karakteristiskt för discodansen är utöver detta olika hopp och kickar (anpassade utefter nivå)!

Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta i denna kurs! Under lektionerna fokuserar vi på en kort fartfylld uppvärmning, stretch, teknik, en snabb och energifull koreografi och framförallt att ha kul tillsammans!

Frida höll en kortare kurs under våren som blev mycket omtyckt, men nu är det dags för den första helterminskursen.

 

Disco, 10-13 år

Danslärare: Frida Svensson

Söndagar kl. 17:30-18:20, 12 lektionstillfällen, 50 min lektionstid, start v 35, pris: 1350 kr.

 

Till kursbokningen