Sen Höst 2020 (fom v42)

Sen Höst 2020 (fom v42)

För information och anmälningar: [email protected]

DANS FÖR VUXNA

Schema

En stärkande yogaform som balanserar kroppens styrka och smidighet. En serie rörelser genomförs i ett flöde i samklang med lugna medvetna andetag. Ashtangayogans fördelar är bland annat att den ökar vår koncentrationsförmåga, höjer vårt immunförsvar, förbättrar vår kroppskännedom och gör oss piggare. Vi öppnar kl.6.45 och du är välkommen att dricka te med oss. Efter passet kan du gärna äta din frukost eller stanna och jobba på vår coffice.

Instruktör: Sara Jane Göthlin, tisdagar kl. 7.00-8.00, 6 tillfällen, 650 kr, start vecka 42. Uppehåll v44.

En lugn och meditativ yogaform med stilla avslappnande positioner. Yinyoga är ett perfekt komplement till alla former av fysisk träning som gör att musklerna stelnar till. Det är också en mental träning för att öva sig på att lugna tanken och bara vara utan att prestera. Övningarna är särskilt framtagna för att mjuka upp området kring höfter, lår, bäckenet och nedre delen av ryggraden. Kom gärna tidigt och jobba eller dryck en kopp te. Du får gärna stanna och äta din lunch hos oss eller jobba på vår coffice.

Instruktör: Sara Jane Göthlin, tisdagar kl. 12.00-13.00, 6 tillfällen, 650 kr, start vecka 42. Uppehåll v44.

Är du nyfiken på att lära dig dansa samba? Den berömda karnevalsdansen från Brasilien med snabba fötter och mycket höfter! Kom lär dig att dansa samba. Inga förkunskaper behövs. Du får dansa till grundsteget och träna på att sätta samman de olika delarna av det, samt testa på några andra lekfulla steg. Kom och svettas och ha roligt!

Dansinstruktör: Rebecka , söndagar kl. 18.30-19.30, 650 kr, 6 lektioner, start vecka 32. Uppehåll v.44.

Klassisk balett står till grund för nästan all konstnärlig dans och ger dig bra dansteknik, styrka och smidighet. Det är aldrig för sent för att lära sig att dansa balett och vi har tagit fram ett speciellt program för nybörjare seniors som är över 60 år under sex veckor. På detta sättet kan du kan prova, börja lära dig rörelsevokabulären och träna i balettens formspråk med fastlagda rörelser och positioner. Vi börjar med uppvärmning på golvet, vi lär oss att träna vid stången, centret och diagonalen. Vi avslutar med små sekvenser som vi dansar till klassisk musik. Träningen är anpassad så att var och en utvecklas i sitt eget tempo. Ta med egen dansmatta.

Instruktör: Patricia Edvardsson, tisdagar kl. 14.30-15.30, 6 tillfällen, 650 kr, start vecka 45.

Klassisk balett står till grund för nästan all konstnärlig dans och ger dig bra dansteknik, styrka och smidighet. Denna kurs är anpassad för alla vuxna som vill börja träna och dansa klassisk balett för första gången eller som vill återuppta dansen. Träningen är intensiv men var och en utvecklas i sitt eget tempo. Vi börjar från grunderna och lär os rörelsevokabulären och de olika stegen. Är du under 40 år är du också välkommen. Vi börjar med uppvärmning på golvet, vi lär oss att träna vid stången, centret och diagonalen. Vi avslutar med små sekvenser som vi dansar till klassisk musik. Ta med egen matta.

Instruktör: Patricia Edvardsson, tisdagar kl. 17.00-18.00, 6 tillfällen, 650 kr, start vecka 45.

Har du börjat dansa salsa och bachata? Eller är du en van dansare? Kom och utveckla din styling utöver dina danslektioner eller tidigare kunskaper under en workshop på en lördag. Det blir en boost av energi och kunskap. Det finns två nivåer:
*Basic: Lördag den 7 november kl. 11-12.30. Du har precis lärt dig grunderna eller har dansat lite.
*Fortsättning: Lördag den 7 november kl. 13-14.30 Du är van att dansa eller kan redan grunderna och behöver utveckla dina armrörelser, kvickheten och fotarbete.
Pga. den rådande situationen kan vi endast ta emot ett begränsat antal dansare. Skicka mail till oss för att kolla om det finns plats för dig.

Instruktör: Lena Bergqwist, lördagen den 7 november, 300 kr per workshop,

  Bailando Studios är ett danscenter för alla. Oavsett ålder och kön kan du hitta en dans som passar just dig. VI har kurser där man dansar själv eller i grupp men även pardans. Här kan du uppleva musik och sätta dina känslor i rörelse.

  kontakta oss

   

  Axgatan 1

  653 43 Karlstad

  +46 70 310 06 05

  [email protected]

  Copyright © 2020. rättigheter reserverade av, Bailando Studios