WORKSHOPS

Cirkusakrobatik för barn 7-10 år

Ett träningspass där du får vrida och vända på kroppen och öka din rörelseglädje och kreativitet. Vi startar med en uppvärmning som stärker och sträcker ut kroppen. Sedan går vi vidare in i teknikträning så som till exempel kullerbyttor, hjulningar, handstående. Därefter några kreativa övningar och korta koreografier. Vi avslutar med en stunds stretching.
Söndagen den 12 juli kl. 13.15-14.15. Pris: 100 kr per barn. Instruktör: Sara Jane Göthlin
(Vid intresse kör vi samma upplägg söndagen den 19 juli)

Ashtangayoga

En stärkande yogaform som balanserar kroppens styrka och smidighet. En serie rörelser genomförs i ett flöde i samklang med lugna medvetna andetag. Ashtangayogans fördelar är bland annat att den ökar vår koncentrationsförmåga, höjer vårt immunförsvar, förbättrar vår kroppskännedom och gör oss piggare.
Söndagen den 12 juli kl. 14.30-15.45. Pris: 150 kr. Instruktör: Sara Jane Göthlin
(Vid intresse kör vi samma upplägg söndagen den 19 juli)

Yinyoga

En lugn och meditativ yogaform med stilla avslappnande positioner. Yinyoga är ett perfekt komplement till alla former av fysisk träning som gör att musklerna stelnar till. Det är också en mental träning för att öva sig på att lugna tanken och bara vara utan att prestera. Övningarna är särskilt framtagna för att mjuka upp området kring höfter, lår, bäckenet och nedre delen av ryggraden.
Söndagen den 12 juli kl. 16.10-17.10. Pris: 110 kr. Instruktör: Sara Jane Göthlin
(Vid intresse kör vi samma upplägg söndagen den 19 juli)

Workshops i jazz:

Våra omtyckta jazzworkshops är fyllda med glädje, flexibilitet och styrka. Under 3 timmar får du en intensiv träning där du går från grunderna till dansteknik till enkla koreografier under workshopen. Det blir två likadana workshops och du väljer om du vill anmäla dig till en workshop eller båda två. Workshopen sker den 30 maj och 14 juni.
Dansinstruktör: Mirjam Sköld, lördagen 30/5 kl. 10-13 och söndagen den 14/6 kl. 16-19. En workshop 250 kr, båda workshops 450 kr.

Workshops Bachata Sensual Lady Style:

Bachata är en latinodans som uppstod i Dominikanska Republiken. Denna bachata gav födsel till Bachata Sensual i bl. a. Spanien och snart tog den världen med storm. Den karakteriseras som i den traditionella av en speciell höftrörelse och en ”tap”. Den är känd för sina sensuella rörelser som utvecklats ur brasiliansk zouk där man använder bl.a. body rolls. Det blir tre olika workshops den 9 juni, 23 juni, 7 juli. Anmäl dig till en eller flera tillfällen.
Dansinstruktör: Helena Troedsson, 9/6, 23/6, 7/7 kl. 19.05-20.20, 150 kr/gång, 350 kr alla tre gånger.

Namm (krävs)

E-mail (krävs)

Ämne

Meddelande

en_USEnglish
en_USEnglish